Sportakkoord Landgraaf – Afgelast!

Op 12 maart heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Dit wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om bijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

De bijeenkomst van het Sportakkoord Landgraaf op 17 maart gaat dan ook niet door. Zodra er meer duidelijkheid is over de verdere ontwikkelingen zal er een nieuwe datum worden gepland. Informatie hierover volgt later.

_______________________________________________________________________________

De afgelopen maanden hebben we samen met verenigingen, (commerciële) sportaanbieders en maatschappelijke organisaties hard gewerkt aan het Sportakkoord Landgraaf. Het resultaat van dit proces is vastgelegd in het concept Sportakkoord Landgraaf. Verenigingen en organisaties die hieraan een bijdrage hebben geleverd, hebben het concept Sportakkoord Landgraaf inmiddels ontvangen.

Samen met alle partners wordt het definitieve Sportakkoord Landgraaf ondertekend op 17 maart om 19.30 uur in het Burgerhoes in Landgraaf.

Voor meer informatie over het Sportakkoord Landgraaf kun je hier terecht.