Vrijwilligerscentrale Landgraaf

Vind je het leuk om actief bezig te zijn? Wil je graag anderen mensen helpen? Zoek je een ideale opstap naar betaald werk? Vrijwilligerswerk is dan wellicht iets voor jou! Welsun kan je ondersteunen bij het vinden van vrijwilligerswerk dat bij je past. Vrijwilligerswerk biedt bovendien volop kansen en mogelijkheden. Het verbreedt je horizon, geeft je inspiratie en vergroot je netwerk.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Jong of oud, autochtoon of allochtoon, met of zonder beperking, met of zonder baan. Of je nu veel of weinig tijd hebt, alles is mogelijk. Er is altijd wel iets te vinden dat bij je past!

Lijkt vrijwilligerswerk jou iets? Kijk dan eens in onze databank: Vrijwilligerscentrale.
Hier vind je alle vacatures en heb je ook de mogelijkheid om je alvast in te schrijven. We zien erop toe dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw gegevens.

Uiteraard kun je ook persoonlijk terecht bij onze Vrijwilligerscentrale. Onze medewerkers gaan graag met jou in gesprek om samen te bekijken of er vrijwilligerswerk te vinden is dat bij jou past.

Wat heeft vrijwilligerswerk je zoal te bieden?
– Je bent maatschappelijk betrokken;
– Je legt nieuwe contacten;
– Je geeft jezelf een zinvolle tijdsbesteding;
– Je ontdekt wat je leukt vindt, wat je talenten zijn;
– Je verkrijgt een mooie aanvulling op je cv;
– Je vergroot voor jezelf de kans op betaald werk;
– Je creëert een mooie dagbesteding na je pensionering.

Op zoek naar vrijwilligers?

Als organisatie kun je zelf via de vacaturebank jouw gegevens en eventuele vacatures invullen. Zo staan meteen de juiste gegevens in ons systeem. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Misschien heb je vragen of opmerkingen of misschien heb je wat hulp nodig bij het invullen van het systeem.  
Schroom dan niet om te bellen! Wij brengen ook graag een bezoek aan jouw organisatie om samen te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij vinden persoonlijk contact en korte lijnen heel belangrijk! Klik hier voor onze website: Vrijwilligerswerk Parkstad

Openingstijden en contact

Je kunt telefonisch contact opnemen met Welsun, je melden via e-mail (vrijwilligerscentrale@welsun.nl) of gewoon even bij ons binnenlopen.

De overige dagen kun je een mail sturen naar vrijwilligerscentrale@welsun.nl

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dank voor het begrip.