Wijkpunt Sunplein

De gemeente Landgraaf kent 4 wijkpunten. Dit zijn sociale ontmoetingsplaatsen voor de mensen in de wijk. In de wijkpunten kunt u terecht voor een kop koffie, een maaltijd, diverse activiteiten of om gewoon een praatje te maken.
Ook is het wijkpunt een aanspreekpunt waar u terecht kunt voor vragen of problemen. Samen met u wordt gezocht naar praktische oplossingen, met mensen in de directe omgeving (uw netwerk), met vrijwilligers of met organisaties in de wijk. Efficiënt, makkelijk en dichtbij. In het wijkpunt werken medewerkers van de gemeente, diverse zorg- en welzijnsorganisaties, actieve buurtbewoners en vrijwilligers. Want goede zorg, dat doe je samen.

Een van de wijkpunten is te vinden op het Sunplein. In het wijkpunt Sunplein zijn er activiteiten voor jong tot oud. Denk bijvoorbeeld aan de biljart-, kaartclub en een taalcafé.

Kinderclub_sunplein

Neem eens een kijkje op bijgaande folder voor het programma van de maand Maart 2020Wijkpunt_Sunplein_Maart 2020

De overige wijkpunten zijn:
Wijkpunt Heereveld, Kloosterstraat 25.
Wijkpunt Dr. Calshof, Achter den Winkel 65-67.
Wijkpunt De Nieuwe Dormig, Op de Heugden 100.

Mocht u meer informatie willen over het wijkpunt neem dan contact op met onze collega Paul Notermans via ons algemene telefoonnummer of via paul.notermans@welsun.nl.