Hemelvaartsweekend

In verband met het Hemelvaartsweekend is het kantoor van Welsun gesloten op donderdag 13 en vrijdag 14 mei. Wij zijn weer telefonisch bereikbaar op maandag 17 mei vanaf 08.30 uur.

Vacature

Welsun zoekt per direct:
een algemeen maatschappelijk werker / aandachtsgebied Veilig Thuis – Veiligheidshuis
(tussen 20-32 uur per week, standplaats Landgraaf).

Je wordt ingezet als algemeen maatschappelijk werker met als specifiek aandachtsgebied zaken rondom huiselijk geweld en het triage-overleg met Veilig Thuis. Je richt je voornamelijk op alle betrokken gezinsleden waarvan een zorgmelding rondom huiselijk geweld is gemaakt bij Veilig Thuis.

Klik op deze link voor meer informatie.

Corona update 20.04.2021

Op dinsdag 20 april is er weer een persconferentie geweest. De cijfers zijn nog niet verbeterd, maar toch heeft de regering besloten op 28 april een eerste voorzichtige stap te zetten voor wat betreft versoepeling. De avondklok eindigt, het thuisbezoek wordt verhoogd van 1 naar 2 personen, terrassen mogen weer open van 12.00 tot 18.00 uur (max. 50 personen), winkels en markten kunnen weer zonder afspraak worden bezocht (met in achtneming van de 1,5 m afstand-regel) en studenten in het Hoger Onderwijs mogen weer 1 dag per week naar school. 

Voor Welsun heeft dit nog geen directe gevolgen. Wij blijven tot nader order dan ook uitsluitend telefonisch bereikbaar, op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur (pauze van 12.30-13.00 uur).
Telefoonnummer 045-5323636.

Corona update 13.04.2021

Op dinsdag 13 april is er weer een persconferentie geweest. Nog steeds raken veel mensen besmet met het coronavirus. Ook liggen er steeds meer mensen met corona in het ziekenhuis. Daarom blijven de maatregelen voorlopig nodig tot en met dinsdag 27 april. Op 20 april kijkt de regering opnieuw naar de maatregelen. Dan bekijkt zij welke maatregelen er nodig blijven en welke versoepelingen er kunnen komen.

Welsun zal tot en met 27 april dan ook uitsluitend telefonisch bereikbaar zijn,op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur (pauze van 12.30-13.00 uur). Telefoonnummer 045-5323636.

Welsun verder als onderaannemer JENS

Met instemming van de overige JENS-partners wordt het lidmaatschap van Welsun van de coöperatie per 1 mei aanstaande omgezet van hoofdaannemer- in een onderaannemerschap. Reden daartoe is dat Welsun als kleinste organisatie binnen de coöperatie een te kwetsbare positie heeft om als hoofdaannemer te kunnen fungeren. Jeugdigen en gezinnen zullen hier niets van merken en ook de collega’s van Welsun blijven gewoon hun werkzaamheden binnen JENS uitvoeren. Deze verandering van juridische status heeft dus geen gevolgen voor de inzet van Welsun binnen JENS en de samenwerking van beide organisaties.

JENS en Welsun blijven verbonden.
Welsun onderschrijft nog steeds volledig de beweging die JENS heeft ingezet. De organisatie wil daarom ook nauw betrokken blijven bij JENS als onderaannemer.
Lees meer op de website van JENS