Landgraaf Verbindt

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Landgraaf-Verbindt-LOGO-RGB

De gemeente Landgraaf heeft een project ontwikkeld (Landgraaf Verbindt) om het maatschappelijk middenveld meer met elkaar te verbinden en de samenwerking met elkaar op te zoeken. Binnen de gemeente Landgraaf zijn al een aantal mooie initiatieven en samenwerkingen ontstaan. Het doel is om meer van deze samenwerkingsinitiatieven te creëren binnen de gemeente Landgraaf. Welsun heeft de opdracht om samen met verenigingen en organisaties te zoeken naar samenwerkingsmogelijkheden. Het zoeken van samenwerking is een proces waarin verenigingen en organisaties elkaar moeten vinden om zo de mogelijkheden en kansen van samenwerking te zien. Samen met The Move Factory (sport), Vrije Akademie (kunst en cultuur) en SMK (muziek en dans) zijn we bezig meer samenwerking tussen organisaties en verenigingen te versterken en nieuwe verbindingen te leggen. Daarnaast heeft de gemeente geld beschikbaar gesteld om samenwerkingsinitiatieven waar nodig (als kickstart) te faciliteren en te ondersteunen.

project samenwerking

Het zoeken van samenwerking is een proces waarin partijen elkaar moeten vinden om zo de mogelijkheden en kansen te zien. Samen met u willen wij zoeken naar mogelijkheden om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen.

Wanneer uw vereniging of organisatie een (nieuw) initiatief wil starten, samenwerkingspartners zoekt, graag ideeën wil uitwisselen en/of vragen heeft over het project kunt u contact opnemen met evelien.baur@welsun.nl of telefonisch 045-5323636.

Wilt u meer informatie over dit project neem dan ook eens een kijkje op de website van de gemeente Landgraaf voor meer informatie: Samenwerkingssubsidie Gemeente Landgraaf

Via de link vindt u een folder met meer informatie over subsidies in gemeente Landgraaf: Folder Subsidies Landgraaf